PERHIMPUNAN BULANAN MEI 2016

Saiz Tulisan :

27 Mei – Perhimpunan Bulanan MAIWP Mei 2016 meriah dengan kehadiran warga MAIWP melebihi 350 orang di Dewan Seminar, Bangunan PERKIM.

YBhg. Datuk Haji Zainal Abidin bin Jaffar, KPE MAIWP ketika berucap menyatakan banyak program telah dilaksanakan sebelum puasa menjelang. Antaranya penyampaian anugerah pelajar cemerlang kepada pelajar-pelajar sekolah yang menerima bantuan zakat daripada MAIWP dan majlis penganugerahan sijil pelajar Institut Kemahiran Baitulmal. “Kejayaan mereka ini membuktikan anak-anak asnaf ini mampu bersaing dengan pelajar-pelajar yang lain. Jika ini berterusan insyaAllah mereka akan dapat mengubah nasib keluarga masing-masing satu hari kelak”, katanya.

Pada akhir ucapannya, beliau mengingatkan kepada semua warga MAIWP dapat memanfaatkan bulan Ramadhan nanti untuk meningkatkan kualiti ibadah.

Turut diadakan pada majlis tersebut penyampaian Anugerah Pegawai Berprestasi Bulanan (APBB) bagi bulan Mac, penyampaian hadiah bagi acara MAIWP Fit Challenge sepanjang Mei 2015 dan taklimat berkaitan Rasionalisasi Skim Perkhidmatan.

Di akhir program, warga MAIWP telah mendengar perkongsian pengalaman daripada artis dan aktivitis, Cik Heliza Helmi.

 

1.JPG2.JPG3.JPG4.JPG

 Memacu Kegemilangan Ummah 
TOP

THEME OPTIONS

Header type:
Theme Colors:
Color suggestions *
THEME
* May not have full accuracy!